Himnaverket 2016

Ett nytt år är gott och väl igång, och även om vi hade stängt ett par helger runt helgerna så har vi haft fullt upp! Vi har inventerat och bokfört och städat och skyltat om och tar emot hantverkare efter hantverkare som ansluter sig till oss och kliver in över tröskeln med en massa nya häftiga produkter! Himnaverket är alltid värt en nytt besök – här finns alltid nya varor! Vi är nu uppe i totalt 54 hantverkare!

Nu när butiken rullar på som vi tänkt oss börjar vi planera för att förverkliga de andra planerna vi har. Vissa av dem kan vi inte avslöja ännu då de bara är på ett planeringsstadie men ett mål vi inom kort uppnår är att få samarbeta med andra verksamheter i Linghem. Under veckorna 4-7 kommer vi nämligen flytta delar av vårt sortiment till Linghems bibliotek!

Biblioteket ligger i Himnaskolan men är öppet för allmänheten. Öppettiderna hittar ni i länken ovan. Det här är en chans för er som har svårt att komma till butiken på helgerna att ändå få ta del av vår verksamhet. Vi kommer ställa ut så mycket olika produkter som möjligt, och allt kommer vara till salu. Kika in där vet ja, från och med måndag! De har kaffe och kaka för 10 kronor 🙂

Linghems%20bibliotek

2 reaktioner till “Himnaverket 2016”

  1. Toppen att få se era alster även på biblan! Ligger mig varmt om hjärtat eftersom jag jobbade över 40 år på stadsbiblioteket.

    1. Ja det känns som ett väldigt roligt samarbete! Vi är väldigt tacksamma för inbjudan vi fick! Hantverk och böcker passar väl utmärkt ihop – de konsumeras av människor som inte har bråttom!

Kommentarer inaktiverade.